zaterdag 1 september 2018

Magical Christmas

 
Hallo allemaal,
 
Zo langzaamaan begin ik toch al een beetje in de kerstkaartjessfeer te komen. Voorzichtig beginnen de ideetjes neer te dalen in mijn hoofd.
Inmiddels ben ik alweer een beetje gaan zoeken naar leuke digi's voor op mijn kerstkaartjes. Tijdens mijn zoektocht kwam ik dit stel tegen bij Lili of the Valley. Meteen maar uit de printer laten rollen en er een kaartje mee gaan maken. Ik had er nog geen idee mee behalve dat ik het Holly Jolly design papier van Noor! (6011/0571) erbij wilde gebruiken. Voor het kleurwerk heb ik gebruik gemaakt van de Albrecht Dürer potloden van Faber Castell. Met de Starry Colours van Gansai Tambi heb ik glitteraccenten aangebracht in het kleurwerk. Voor een winters effect heb ik nog Embossing Enamel gebruikt. Het blijft superleuk om te gebruiken !
Nadat ik een rondje door mijn Dutch Doobadoo mallen had gemaakt besloot ik voor dit leuke modelletje te gaan, 470.713.165.
Voor de aankleding heb ik de leuke sterren uit de Vintage Flourishes collectie van Noor! gebruikt (6003/0088) en in goud gestanst. Daarnaast heb ik een mooie bloementoef gemaakt met de Poinsettia mal van Noor! (6002/1048). Met de Holly Leaves (6002/0775) takjes heb ik nog extra groen erbij gemaakt. In kraft heb ik de Vintage Flourishes Berries gestanst en daarna de besjes gemaakt met Nuvo Paerl Drops. Deze Drops heb ik ook nog hier en daar gemaakt in andere kleuren voor de finishing touch.
 
Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren en zie ik jullie weer terug bij mijn volgende blog.
Tot snel !
 

2 opmerkingen:

  1. wat een leuke kerstkaart , en de diertjes hebben er al zin in .
    heb hem eventjes van dichtbij bekeken, erg mooi de sterren zijn ook leuk alleen vraag ik me af hoe komen ze er uit te zien als je ze verstuurd.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen