woensdag 22 augustus 2018

Cheers !

 
Goedemorgen allemaal,
 
Wat geef je iemand cadeau die eindelijk 18 is geworden?
Ik dacht een flesje bubbels want daar moet natuurlijk op gedronken worden.
Een mooie kaart voor bij de fles kan natuurlijk niet ontbreken en laat DDD daar nou een leuke mal voor hebben. Het nummer van deze mal is 470.990.001. 
Deze heb ik eerst in wit cardstock gemaakt en daarna bekleed met design papier uit de Tropical Summer set van Noor! design (6011/0549).
18 is toch wel een bijzondere leeftijd dus vind ik het leuk om dit getal op mijn creatie te verwerken. Met de cijfermal van DDD (470.455.006) gaat dit natuurlijk perfect. Ook nu heb ik de cijfers eerst uit wit cardstock gemaakt en daarna bekleed het met Tropical Summer design papier.
Bij deze creatie heb ik nog meer gebruik gemaakt van DDD namelijk bij de bloemblaadjes bij de bloementoefjes. Hiervoor heb ik de Paper Art 472.948.049 gebruikt en op kleur gebracht met Distress inkt.
Een kleurwerkje hoort er natuurlijk ook bij. Deze digi is van Redonkadoodles en gekleurd met de Albrecht Dürer aquarel potloden van Faber Castell. Met de polaroid mal van Lawn Fawn (LF1432) heb ik het leuke kader eromheen gemaakt. De Birthday Wishes Sentiments stempelset van CC Designs heb ik gebruikt voor de tekst.
Met pailletten in verschillende kleuren heb ik gezorgd voor Bling-Bling accenten.
 
Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren om een flesje wijn op een leuke manier kado te geven.
Graag tot snel bij mijn volgende creatie !
 


1 opmerking: