zondag 7 juli 2019

Paperboy

 
Hallo allemaal,
 
Hier in het zonnige zuiden is het vakantieseizoen losgebarsten. Tijd dus voor achterstallige klusjes en natuurlijk veel hobbytijd.
Ik heb de vakantie dan ook afgetrapt met het maken van dit leuke doosjes.
 
 
De basis is de huisjes mal van Dutch Doobadoo (470.713.696). Hiervan heb ik vier huisjes getekend waarvan ik het laatste huisje heb voorzien van een plakrand. Door de plakrand aan het eerste huisje te bevestigen ontstaat er een soort doosje. Ik heb er nog een bakje in gemaakt zodat je er ook iets leuks/lekkers in kunt doen.
De digi is van Mo Manning en heb ik gekleurd met de Polychromos van Faber Castell.
In het tekstwolkje (Gummiapan, D190208) heb ik met Versafine een tekst uit de stempelset van CC designs (RB1116) gestempeld.
 
 
Elk huisje heb ik bekleed met design papier uit de True Gentleman set van Noor design.
Natuurlijk mag de rode brievenbus niet ontbreken, deze is van Noor design (6003/3002).
De kippetjes (Noor design) vond ik wel leuk bij het geheel passen en heb ik uit kraft gestanst. De klimop is gemaakt met twee stansen van Noor design, 6002/0456 en 6002/1026. Na het stansen heb ik deze een beetje verknipt en naar eigen smaak weer bij elkaar gevoegd.
In de klimop heb ik nog een leuk bord (Noor design, 6002/0653) gehangen.
 
Tijdens het maken van dit doosje kreeg ik nog enkele ideeën met deze basis. Deze ga ik even parkeren maar hoop er tzt nog aan toe te komen.
 
Ik wens jullie nog een fijne avond en tot snel bij mijn volgende creatie !
 
Groetjes ! 
 
 
 

2 opmerkingen:

Pat zei

Lilian! This is gorgeous!!! Be sure to enter it in our monthly challenge at mosdigitalchallenge.com
Hugs, Pat Frank

Grenouille Greetings zei

WOW Lilian. This is so creative and so much fun. What a great box! I love how you have decorated all sides and of course I love your fabulous colouring of Mo's image. Thank you for playing along with us at Mo’s Digital Pencil Challenge this month. Hugs, Lesley

Een reactie posten