zondag 18 maart 2018

Happy Day !

 
Hallo allemaal,
 
Nog een paar dagen en dan begint de lente vandaar dus dit lente-kaartje. Diegene die mijn blog geregeld bezoeken zullen inmiddels wel weten dat ik uitkijk naar dit seizoen. De dagen worden langer, de natuur komt weer tot leven maar het fijnst van alles:
Het wordt warmer !
 
Ik heb mij in ieder geval niet laten inspireren door het weer voor dit kaartje. Het regende namelijk pijpenstelen.
Jullie willen natuurlijk graag weten welke materialen ik gebruik heb.
De basis is een Shape Art mal van DDD (470.713.147), welke ik aangekleed heb met design papier uit de Botanical Paper bloc van Joy (6011/0313). In de achtergrond heb ik een blauwe mal van Joy (6002/0379) verwerkt nadat ik deze in wit cardstock heb gestanst.
In het midden van de kaart schittert de prachtige digi van Lili of the Valley die ik gekleurd heb met de Polychromos van Faber Castell. Aan de boven- en onderzijde heb ik een stiklijntje gemaakt met de Embroidery mal van Joy (6002/0962). Dit zorgt net voor iets extra's. Rechts onderin zien jullie nog een Lawn Fawn konijn uit de Upon a Star stempelset, deze vond ik er wel leuk bij passen.
De grasrand achter de digi heb ik gemaakt met de stans van Marianne Design, CR1355.
In het gras staat een mooie wegwijzer (Joy, 6002/0495) die ik gestanst heb in kraft. De tekst op de bordjes heb ik gestempeld met de Happy Happy Happy stempelset van Lawn Fawn (LF1334)
Natuurlijk mag een mooie zon in de Lente niet ontbreken. Deze heb ik gemaakt met een mal van Marianne Design (CR1402). De wolken zijn gestanst met de Puffy Clouds set van Memory box. Na het stansen heb ik deze aan de onderzijde heel licht blauw gekleurd voor meer effect.
Nog een paar parels met de NUVO Paerl Drops en weer een kaartje klaar.
 
Ik wens jullie nog een fijne zondag !
 
 

2 opmerkingen: