vrijdag 20 september 2019

Mice on Ice


Hallo allemaal,

De muisjes van Lawn Fawn, ze liggen al een tijdje klaar om op een kaartje te springen. Ze hebben even moeten wachten aangezien ik druk bezig ben met de voorbereiding voor de demo dagen bij 't Boekensteuntje. 12 oktober ben ik te vinden in Tegelen en 26 oktober in Echt, dus mocht je zin en tijd hebben kom gezellig langs. 


Terug naar het kaartje. 
De basis is de geweldige mal 470.713.175 van Dutch Doobadoo. Voor de aankleding heb ik het Misty Winter design papier van Joy Crafts gebruikt. Deze kleurencombi vind ik echt prachtig !


Uit Jilliez glitterpapier heb ik mal 6002/1141 van Joy crafts gestanst. De digi in het midden is van Mo Manning en heb ik net als de muisjes met de Albrecht Dürer potloden van Faber Castell gekleurd.
De stukjes kleding hebben een bijna echt "bont-look" gekregen met behulp van Flock poeder.


De tekst die ik gebruikt heb op dit kaartje komt ook uit de Mice on Ice set van lawn Fawn. In deze set zitten ook de kleine sneeuwvlokjes die ik met Nuvo drops extra heb laten shinen.


Ik geloof dat de muisjes hun plekje op de kaart goed gevonden hebben, hihi.
Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met dit kaartje. Willen jullie nog meer inspiratie dan hoop ik jullie te zien op een van de demo dagen bij 't Boekensteuntje.

Fijn weekend !

1 opmerking:

Ela zei

Wat schattig zeg, de muisjes die samen met het meisje aan het schaatsen zijn! Groetjes Ela

Een reactie posten