vrijdag 6 april 2018

Schip Ahoy !

Hallo allemaal,
 
Hebben jullie ook al een beetje zin in zon, zee en strand? Voor mij mag het elke dag zomer zijn !
Natuurlijk is het maken van een kaartje in dit leuke thema dan ook extra leuk.
De basis is gemaakt in kraft met een mal van Dutch Doobadoo (470.713.142).
Het leuke design papier is van Joy, Feeling Crabby (6011/0559).
Het kleuren van de digi van Lili of the Valley is gedaan met de Polychromos van Faber Castell. Ik merk dat ik iedere kleurbeurt opnieuw weer meer leer van het kleuren met deze fijne potloden. Inmiddels ben ik ook erg benieuwd naar de aquarel versie hiervan maar heb me tot op heden nog kunnen bedwingen, hihi. Rondom de digi heb ik nog enkele post-stempels gezet met de STAMPSL174 van Studio Light.
Ook bij dit kaartje heb ik me weer flink uitgeleefd met verschillende mallen, op de wolkjes (Memory Box) na allemaal van Joy.
Het leuke visnet zit in de nieuwe Under the Sea collectie (6002/0992). Uit de Seashore collectie heb ik de meeuw op de paal gebruikt (6002/0661) en de reddingsboei (6002/0418).
De leuke wereldbol en de verrekijker zitten in dezelfde set (6002/0931). Het glas uit de verrekijker heb ik met spiegelkarton gemaakt, zo lijkt het net echt.
Voor de finishing touch heb ik natuurlijk weer gewerkt met de NUVO Paerl Drops.
 
Heerlijk om weer met dit thema aan de slag te zijn geweest. Bij deze heb ik het weer uitgedaagd en hoop ik op een lange warme zomer.
 
Bedankt voor het bezoekje aan mijn blog en graag weer tot de volgende keer !
 
 

1 opmerking:

  1. zon zee en strand wie verlangd daar nou niet naar,kan de thermometer wel omhoog kijken,staat nu nog maar op 1.6 ,maar de zon komt al te voor schijn.vingers cross.maar nu je kaart weer prachtig gemaakt, en mooi ingekleurd.
    mooi en warm weekeind.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen