woensdag 25 april 2018

Hello Spring

Hallootjes !
 
Hebben jullie ook zo genoten van het heerlijke weertje? Tussen al het genieten door heb ik ook nog tijd gemaakt om een kaartje te maken. In mijn vorige bericht hebben jullie al kennis gemaakt met dit leuke varkentje van Lee Holland. Ik had jullie toen ook al gewaarschuwd dat er nog meer zouden komen dus bij deze (hihi).
Ook nu heb ik weer gekleurd met de Polychromos van Faber Castell. Ik ben er nog steeds hel erg blij mee !
Voor dit kaartje heb ik de basis gemaakt een de Pentagon mal van Dutch Doobadoo (470.713.151). Een niet al te grote mal dus was het even passen en meten voordat ik eruit was wat ik er nu wel en wat ik er nu niet op wilde hebben. Het Vintage Roses design papier (Joy, 6011/0548) heb ik gebruikt voor de aankleding in combinatie met een strook ribbelkarton.
In de achtergrond zien jullie nog een stuk van een blauwe mal (Joy, 6002/0379) die ik heb gestanst in design papier.
Het kippenkoppel (Joy, 6003/0077) staat in het gras (Marianne Design, CR1355). Ditzelfde gras heb ik onderaan in de kaart ook gebruikt maar dan in twee kleuren groen zodat er meer diepte ontstaat. Het varkentje heeft een bloem geplukt dus moeten er natuurlijk bloemen (Joy, 6002/0913) in het gras staan. Om het geheel een beetje een boederij-achtige look te geven heb ik ook nog kippengaas (Marianne Design, CR1401) gestanst in spiegelkarton en in de kaart verwerkt.
De leuke tekst komt uit de One of an kind Spring set van Joy (6002/0700) en heb ik uit bijpassend cardstock gestanst.
 
Nu maar weer eens gaan bedenken wat ik bij mijn volgende kaart ga gebruiken.
Zie ik jullie dan weer ?
 
 

1 opmerking: