zondag 15 april 2018

Genieten

 
Hallo allemaal,
 
Vandaag een kaartje om van te genieten. Ik kan erg genieten van het boeren leven en bezoek dan ook graag met mijn gezin een boerderij. Heerlijk tussen de beestjes met de rust van het platteland.
Toen ik deze digi van Lili of the Valley zag moest ik meteen aan een boerderij denken. Tussen het harde werken door even met je trouwe vriend genieten op een bankje.
Er moesten dus boerderij dieren op mijn kaartje en laat nou net Barbara het schaap (Joy, 6002/1040) bij mij door de brievenbus vallen. De kip en de haan uit de Vintage Flourishes collectie an Joy (6003/0077) passen er ook erg leuk bij. De haan heb ik op het hek (Marianne Design, COL1407) gezet zodat hij indruk kan maken op het vrouwtje, hihi. De boom (Marianne design, COL1424) zorgt voor nog meer buitenleven gevoel.
Uit de Clear Stamps set van Joy (6410/0010) heb ik de bijpassende tekst gebruikt.
Voor dit tafereel heb ik een basis gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo (470.713.162) welke in heb bekleedt met het mooie Lavender design papier van Joy (6011/0501).
 
Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met dit kaartje.
Ik ga genieten van deze mooie zondag !
Tot de volgende kaart !
 

2 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk. Ik geniet van jouw kaartjes. Zo zou ik ze ook wel willen/kunnen maken 🙄🙄

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohw wauwie!!!! Wat is ie leuk zeg.
    Er gebeurt heel veel op je kaartje, maar toch heb je het heel rustig weten te houden. Alle details passen er perfect bij.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen