vrijdag 20 april 2018

Kite flying on the beach

 
Hallo allemaal,
 
Genieten jullie ook zo van het heerlijke Lente weertje? Ik geniet er zo van dat je het mooie weer zelfs terug vindt op mijn kaartje, hihi.
 
De leuke digi van Mo Manning vond ik zo leuk om te gebruiken in combinatie met de vlieger mal van Joy (6003/0073). Ik had het kaartje in mijn hoofd alweer helemaal klaar maar natuurlijk is er weer iets anders uitgekomen dan ik vooraf bedacht had. De basis heb ik gemaakt met de Shape Art Fram (470.713.146) van Dutch Doobadoo, die ik bekleed heb met het Feeling Crabby papier van Joy (6011/0559). Hierna ben ik gaan kleuren met de Polychromos van Faber Castell. Rondom het jongetje vond ik het veel te wit dus ben ik aan de slag gegaan met Distress inkt en het Dutch Doobadoo Clouds mask stencil. Om de lucht wat te breken heb ik er vogels in gestempeld met de leuke mini stempels van Nellie Snellen (MAFS002).
En toen..... had ik van alles bedacht maar het was het allemaal net niet. Gelukkig denk ik de hele dag dus een nieuw idee was zo geboren en ben ik in mijn "zon, zee, strand thema-box" gaan snuffelen. Hier heb ik een leuke combi van verschillende mallen uit samengesteld om de kaart verder mee aan te kleden. In de achtergrond zien jullie het leuke visnet van Joy (6002/0992). De vuurtoren is van Marianne Design (LR0231). Natuurlijk wil je als kind niet alleen maar vliegeren op het strand maar ook heerlijk spelen in het zand. Met het leuke mallensetje (CR1278) van Marianne Design heb ik het setje links onderin gemaakt. Rechts onderin spelen twee krabben van Lawn Fawn (LF1435).
Natuurlijk hoort er ook een tekst op een kaart en kwam ik weer uit bij de Buttons van Joy (6410/0096).
 
Zoals al eerder gezegd, heel anders dan geplant maar daardoor vind ik hem niet minder leuk geworden.
Leuk dat jullie weer kwamen kijken op mijn blog !
 
Graag tot snel bij mijn volgende kaart !
 
 

1 opmerking: