woensdag 18 juli 2018

You're the sweetest

 
Goedemorgen allemaal,
 
Vandaag een "lekker sweet" kaartje, hihi.
De leuke ijsjes van lawn Fawn LF1700 (stans) en LF1698 (stempel) waren al een tijdje aan het "springen" om gebruikt te worden. Op zoek dus naar een leuke digi voor erbij. Deze vond ik natuurlijk bij Mo Manning. Ik ben nog steeds aan het oefenen met de Albrecht Dürer potloden van Faber Castell en ik moet zeggen dat ik ook hier steeds beter mijn draai mee vindt. Rondom de digi heb ik een beetje Embossing Enamel van Stampendous gestrooid voor een beetje "sparkle".
Het design papier is het Fantay Fields van Joy (6011/0566) wat ik verwerkt heb op een leuke mal van Dutch Doobadoo (470.713.608)
 
 
Aan de binnenzijde heb ik achter het plaatje een rand gemaakt mbv een blauwe mal van Joy (6002/0631). Deze mal heb ik twee keer gestanst en de lang zijdes losgeknipt. Deze paste precies achter het plaatje waardoor er een leuk effect ontstaat.
De tekst zit bij de ijsjes stempelset van Lawn Fawn en is natuurlijk erg toepasselijk bij dit plaatje.

 
Dit was het weer voor vandaag, tijd voor een ijsje !
Ik zie jullie graag weer terug bij mijn volgende blog.
 
Tot snel !

2 opmerkingen:

 1. wat een leuke kaart twee vriendinnen samen genieten van een ijsje ,vinden wij ook lekker met dit weer .Een mooi geheel zo bij elkaar en een leuk modelletje van je kaart.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schatje... De digi is zó leuk!!!
  Alle details passen er perfect bij.
  Toppertje!!!

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen