donderdag 19 juli 2018

1 Blub, 2 .......

 
Goedemorgen allemaal,
 
Vandaag neem ik jullie mee naar de onderwaterwereld met de leuke Blub vissen van Joy (6002/1147).
Inmiddels schitteren ze in mijn Memorydex, zo leuk !
De Mon Ami vriendjes zijn qua formaat perfect voor op de Memorydex kaartjes. Deze keer heb ik de kaartjes van Dutch Doobadoo gebruikt (470.300.005), deze zijn ook ideaal om te gebruiken met inkt en water.
Met behulp van verschillende blauwe kleuren Distress inkt heb ik de kaartjes op kleur gebracht waarna ik er nog met een spuitflesjes water overheen gespoten heb. Dit zorgt voor meer "onderwaterwereld" effect.
Met zwarte inkt heb ik waterplanten en visjes (MFT, BB-45 Mermazing) gestempeld. Met de zeewier mallen van Joy, 6002/0989 en 6002/0654 heb ik voor meer aankleding gezorgd.
Nu de Blubjes. Deze heb ik uit WaterArt papier gestanst en daarna voorzien van allemaal leuke kleurtjes Distress inkt, lekker vrolijk zo.
De luchtbelletjes van de Blubjes heb ik gemaakt met de Nuvo glitter drops white blizzard. Daarnaast heb ik ook nog doorzichtige belletjes gemaakt met de Nuvo christal drops morning dew.
Dit maakt het geheel helemaal af en zorgt zelfs voor een subtiele bling-bling.
 
Erg leuk om weer eens met mijn Distress inktjes bezig te zijn geweest. Ik zou het eigenlijk veel vaker moeten doen.
 
Ik wens jullie een mooie dag en graag zie ik jullie weer bij mijn volgende creatie.
 
 

1 opmerking:

  1. Oh wat prachtig Lilian ! Ik vind de kleuren echt schitterend zowel van je achtergronden als van de kleurige vissen ! Helemaal top !
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen