zaterdag 19 oktober 2019

Oh denneboom


Hallo allemaal,

Ik heb hem al een tijdje in huis maar nog geen tijd gevonden om hem te testen, de Vintage gesso van Cadence. Ik heb de kleur Mold Green en White gebruikt voor dit kaartje.


Nadat ik als basis mal 470.713.165 van Dutch Doobadoo heb gekozenheb ik de gesso samen met het Triangle mask van Dutch Doobabdoo (470.715.612) verwerkt op Waterart papier. 
Toen het droog was heb ik er  Speckle Embossing Powder van Ranger (kleur, Mint Chip) overheen gestrooid en verwarmt met de heattool. De randjes heb ik zwart gemaakt met embossingpoeder van Nuvo, kleur Glitter Noir.
En zie, het eindresultaat !


Deze geweldige achtergrond heb ik voorzien van dennenbomen. Met Dutch Doobabdoo set 470.713.643 en het Silent Night design papier (6011/0570) van Joy crafts heb ik deze bijpassend aan de achtergrond gemaakt.


Een digi mag natuurlijk niet ontbreken op mijn keertje. Deze is van Mo Manning en heb ik gekleurd met de Albrecht Dürer aqaurelpotloden van Faber Castell. Met Flock powder heb ik de zachte bontrandjes gemaakt. De glitteraccenten heb ik met de Starry Colors van Gansai Tambi gemaakt.


Ik ben wel een beetje fan van de tekststempels van Carlijn design. Hier heb ik gekozen voor de BOOM stempelset.
Met een strik van wit Hempcord van Vaessen voorzien van "Jingle Bells" is dit kaartje klaar.

Aan het einde van het experiment met de gesso van Cadence kan ik zeggen dat ik het geweldig spul vind. Hier ga ik zeker nog vaker mee aan de slag.
Op naar het volgende idee !

Groetjes !
1 opmerking:

Elly zei

Een heel mooi kaartje Lilian.
Groetjes Elly

Een reactie posten