dinsdag 16 januari 2018

New Home


Hoi Hoi,

Gezellig dat je een kijkje komt nemen op mijn blog.

Dit verhuiskaartje heb ik gemaakt met een digi van Sassy Cheryl's die ik gekleurd heb met de ZIG Clean Colors. Aan de boven en onderzijde heb ik een stikrandje gemaakt met de Embroidery mal van Joy (6002/0962). In mijn hoofd had ik een ander soort plaatje in gedachten van een verhuiswagen of iemand met een stapel dozen maar helaas kon ik zoiets niet vinden. Gelukkig is deze digi ook erg leuk en heb ik het plaatje in mijn hoofd bijgesteld met dit leuke resultaat.
De basis heb ik gemaakt met de Shape Art Cloud mal van Dutch Doobadoo (470.713.147). Het design papier komt uit een blokje van My Favorite Things, Dots & Stripes Confection.
De tekst heb ik gemaakt met de alfabet set van Marianne Design (COL1350). Natuurlijk hoort bij een nieuw huis veel geluk, en bij geluk hoort een klavertje vier (Studio light, STENCILHH20)
Ook hoort er een nieuwe sleutel bij, deze komt uit mijn verzameling bedeltjes. Deze hangt aan een strik van Scrappers Floss en een strikje uit een pakket van Kimya.
De wolkjes heb ik met de Puffy Clouds mal gemaakt van Memory Box.
Achter de bloementoef zit een mal verstopt (Joy, 6002/0639). De blaadjes bij de bloemtoef zijn de Triple Leaf Set van Elizabeth craft design.

Ik wens jullie nog een fijne dag !

Tot de volgende kaart !1 opmerking: