zondag 28 januari 2018

Cupcake fun

 
Hallo allemaal,
 
Gezellig dat jullie weer een bezoekje komen brengen aan mijn blog.
Afgelopen week weer flink aan de hobby geweest terwijl het hele gezin de griep te pakken heeft. Dat betekend voor mij dus geen reisje naar school en clubjes en meer tijd thuis. Deze heb ik dan ook prima benut, hihi.
 
Sinds kort heb ik de Polychromos van Faber Castell in huis en deze zijn echt geweldig !
Ik ben er erg blij, mede doordat ze zo mooi kleuren en omdat het weer een nieuwe uitdaging is voor mij. Het kleuren met potloden is toch net even anders als met de Clean Colors en dat maakt het nou juist zo leuk.
De digi die ik gekleurd is van Mo Manning. Rondom heb ik deze voorzien van Embossing Enamel voor een beetje sparkle.
Het Vintage Roses design papier van Joy (6011/0548) heb ik gebruikt om mijn basis mee aan te kleden. Natuurlijk is deze weer een leuke mal van Dutch Doobadoo (470.713.142).
Achter het design papier heb ik de Circle randmal van Joy (6002/0986) gemaakt. Ook de blauwe bloemenmal van Joy (6002/0975) heb ik in de achtergrond verwerkt.
Voor de kleine cupcakes heb ik een mal van Marianne Design gebruikt (LR0341)
Voor de bloementoef heb ik verschillende mallen gebruikt nl:
COL1323, Marianne Design
6003/0080, Joy
6002/0972, Joy
Deze heb ik gestanst in wit Flower Foam van Leane Creatief. Na het stansen heb ik de bloemen verhit met de heattool en in model gebracht. Met Versamagic inkt heb ik ze daarna op kleur gebracht. Voor het hartje heb ik de Nuvo Paerl Drops gebruikt.
Erg leuk om op deze manier je eigen bloemen te maken. Doordat je het foam verwarmt worden de bloemen ook stevig en blijven ze goed in model.
Een tekst mag natuurlijk niet ontbreken op een kaartje. Ik heb gekozen voor een uit de Birthday Wishes Sentiments (RB1116) van CC Designs.
 
In mijn vorige blog had ik jullie een mannenkaart belooft. Maar ik kon niet wachten om deze kaart met jullie te delen, hihi.
Morgen show ik jullie mijn mannenkaart die ik vanmiddag aan de jarige ga overhandigen.
 
Ik wens jullie nog een fijne zondag en graag tot morgen !
 

3 opmerkingen: