dinsdag 27 februari 2018

Dancing Mumu

 
Goedemorgen allemaal,
 
Alweer een jarige in de familie vandaag.
Dit keer een van mijn favoriete tantes. Als kind was ik er geregeld te vinden en denk er nog altijd met veel plezier aan terug.
Mumu van Mo Mannig vind ik wel bij haar passen. Aangezien het feest is koos ik voor de dansende Mumu die ik heb gekleurd met de Polychromos van Faber Castell. Rondom haar heb ik vogels getekend en gestempeld met de MAFS002 stempel van Nellie Snellen. Dit geheel heb ik gestanst met Make A Card #17 set van CC Designs.
Het design papier dat ik gebruikt het is het mooie Vintage Roses van Joy (6011/0548).
Op de achtergrond heb ik een mooie randmal gebruikt (Joy, 6002/0934).
Naast vogels vliegt er ook een vlieger (Joy, 6003/0073) in de lucht. Deze benadrukt nog even het dansgevoel.
De Eyelet Cocktail set van Joy (6004/0022) heb ik gebruikt random de gaatjes in de tags, zo krijgen deze net iets meer body.
De Floral Flourishes van Joy (6002/0939) heb ik eerst in wit cardstock gestanst waarna ik ze op kleur gebracht heb met Versa Magic. In het hart heb ik ook weer gebruik gemaakt van de Eyelet Cocktail ringetjes welke in heb "ingevult" met een mooie plakparel. Voor de blaadjes heb ik naast de blaadjes die bij de stans zitten ook nog een ander takje gebruikt van Joy (6002/0939).
 
Ik hoop dat ik jullie weer op leuke ideeën heb kunnen brengen en zie jullie graag weer terug bij mijn volgende kaart !
 
Fijne dag vandaag !
 

2 opmerkingen:

 1. wat een leuke kaart,deze stempel heb ik ook nog nooit gebruikt omdat ik het kleuren nog best wel moeilijk vind, maar ik hou wel van een beetje humor op je kaart.
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart ! Daar was je tante vast blij mee !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen