maandag 2 augustus 2021

Ijsvogel

Hallo allemaal,

De nieuwe lijn uit de Jenine’s mindefull collectie van Studio Light is echt zoooo mooi.
Ik kan er gewoon niet mee stoppen.


De basis voor deze creatie is Dutch Doobadoo mal 470.713.190. Hierop heb ik een eigen label gemaakt waarin ik de hoekjes uit de mal weer heb laten terugkomen.
Op het label heb ik de ijsvogel uit ricepaper JMA-NA-RICE05 geplakt. De bloemen uit dit ricepaper heb ik verwerkt in de basis.


Met bijpassende kleuren Cadence Hybrid Acrylic (Light Sage, Clover, Light Yellow, Chocolat) heb ik de basis op kleur gebracht. 
Met Cadence Reliefpaste en Distress Texture paste i.c.m. een mask stencil uit de Art Journal collectie van Elizabeth Craft Designs heb ik meer structuur aangebracht in de achtergrond. Door hier weer met verdunde verf overheen te gaan creeer je weer meer diepte doordat de vef tussen het patroon loopt.


Met Izink inkt van Aladine en enkel achtergrond stempels van Studio Light (STAMPBM70, STAMPSL503, SL-GR-STAMP43) heb ik de achtergrond verder bewerkt.
Zo leuk om met dit alles te bouwen totdat er een mooi geheel ontstaat. 

Met bloemenstamsmal 1874 van Elizabeth Craft Designs en het Soft Finished Cardstock van Elizabeth Craft Designs heb ik de bloementoef gemaakt. Na het stansen heb ik de bloemen voorzien van kleur met bijpassende Distress Oxide inkt.
De tekst komt uit stickerpad JMA-NA-STIC01 en heb ik gecombineerd met een stukje mask tape uit de Grunge collectie.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze creatie.
Bedankt voor het bezoekje en tot snel bij de volgende creatie.

Groetjes !

 

1 opmerking:

Een reactie posten