dinsdag 27 juli 2021

Gepimpte lampenkapje



Hallo allemaal,

Ik had een lampje met een kapotte lampenkamp. In de zoektocht naar een nieuw lampenkapje kwam ik een eenvoudig beige lampenkapje tegen. 


Aangezien ik nog steeds niet had gevonden wat ik zocht ontstond het idee om deze beige kap als basis te gebruiken en deze helemaal naar wens te pimpen.


Ik ben begonnen met het kapje te beplakken met ricepaper JMA-NA-RICE12 uit de New Awakening lijn van Studio Light. Deze ricepaper heb ik in stukken gescheurd en met Mod Podge op het kapje geplakt.


Met Cadence Hybrid Acrylic verf in de kleuren Ligth Sage, Chocolate, Ligth Yellow en Clover Green heb ik de ricepapers weer met elkaar verbonden op het kapje. 


Met MASKJMA09 van Studio Light en Zeugma Reliëf pasta van Cadence heb ik een stukje van het patroon uit de mask overgezet. Deze pasta bevat naast kleur (Akrotos) ook een fijne vezel waardoor je weer een verrassend effect creëerd. 
Met de Cadence Dora Hybrid Acrylic (Antique Gold) en de Cadence Twin Magic (Blue-Green) heb ik wat "Bling-Bling" effecten aangebracht.


Om alles nog meer met elkaar te verbinden het ik her en der een stempelafdruk van stempel JMA-NA-STAMP18 gezet. Hiervoor heb ik de Versafine Vintage Sephia gebruikt. 
Met nog enkele die-cuts uit het die-cut blokje van de Studio Light New Awakening collectie (JMA-NA-DCB01), ribbelkarton, een kantje en bloemen heb ik een cluster gemaakt voor nog meer aankleding. De finishing touch met vlinders en een tekst uit het stickerboekje (JMA-NA-STIC01) van Studio Light.

Ik vond het superleuk om weer eens iets anders te maken dan een creatie op papier.
Hopelijk heb ik jullie ook op ideetjes kunnen brengen.
Bedankt voor het bezoekje en graag tot snel weer bij een volgende creatie.

Groetjes !

 

1 opmerking:

Een reactie posten