donderdag 1 juli 2021

Lemons

Hallo allemaal,

Vandaag weer een kaartje wat steeds meer vorm kreeg in mijn naarmate de tijd verstreek.
Soms duurt het even voor ik het klaar heb ik mijn hoofd. Momenteel heb ik meer van dit soort creative processen dus dat belooft wat voor de komende tijd, hihi.


Voor de basis van deze kaart heb ik Dutch Doobadoo mal 470.715.828 gebruikt. Toen ik deze mal zag moest ik meteen aan citroenen denken. Het bein van dit creatieve proces, hihi.
Het prachtige Force of Gentleness papier van Craft O’Clock past met zijn citroen-gele kleur perfect in mijn “citroen” proces.
Het designpapier heb ik nog verder bewerkt met Studio Light MASKJMA08 i.c.m. Stickles pasta van Ranger voor wat “bling-bling”. Daarnaast heb ik ht papier nog voorzien van achtergrondstempels uit Studio Light stempelset SL-GR-STAMP43. De randjes heb ik aangezet met Distress ink Black Soot. Door dit alles komt er net iets meer leven in deze achtergrond.
Met Craft Emotions mask stencil 185070/1278 en Distress Oxide Scattered Straw heb ik citroentjes op de drie “citroenen” gemaakt voor nog meer “citroen-sfeer”.


De leuke digi van Mo Manning heb ik gekleurd met de Albrecht Durer aquarelpotloden van Faber Castell. De blaadjes (6003/0081) uit de Vintage Flourishes collectie van Joy crafts deden mij ook denken aan citroenblaadjes waardoor ze weer leuk achter de bloemetjes passen.

Met nog hier en daar een paillet en een tekst van Tim Holtz ben ik zeer tevreden met deze creatie.
Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren.
Bedankt voor het bezoekje en graag tot snel bij de volgende creatie.

Groetjes !

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten