maandag 12 juli 2021

Lachen naar het vogeltje !

Hallo allemaal,

Afgelopen week kwam de New Awakening lijn van Studio Light uit, en wat is deze prachtig !!!
Op de foto's die ik ervan gezien had vond ik deze al erg mooi maar toen ik deze in het echt zag was ik helemaal verkocht. Wat een prachtige lijn is dit zeg !!!
Toevallig had ik ook nog een vrij weekend dus ik heb de tijd heeel goed omgekregen, hihi


Toen ik ricepaper JMA-NA-RICE09 zag en de fotocamera ,die veelvuldig in deze collectie voorbij komt, zag wist ik meteen dat ik deze wilde combineren met de geweldige digi van Lili of the Valley.


De kleuren van de Derwent Graphitint passen ook perfect bij deze collectie net als de Pastell tinten trouwens.


De basis voor deze creatie heb ik gemaakt met Dutch Doobadoo mal 470.713.339. Deze heb ik gemaakt uir kraft en uit 300 grams aqaurelpapier van Florence. Op het aqaurelpapier heb ik het ricepaper verwerkt.


Nadat het ricepaper droog was ben ik met Cadence structuurpasta en Studio Light mask stencil MASKJMA09 aan de slag gegaan. Hiermee wordt het geheel net wat interessanter.
Om er vervolgens een geheel van te maken heb ik alles bewerkt met bijpassende Cadence acrylverf (H-061, H-007, H-047). Met de Cadence Twin Magic TM-11 heb ik her en der een beetje "shine" aangebracht. Ook deze kleurt weer prachtig bij deze serie.


Met Versafine Vintage Sepia en Studio Light stempel JMA-NA-STAMP21 heb ik bovenin nog olijftakjes gestempeld. Mixed Media paperpad JMA_NA_MPP02 heb ik gebruikt voor de verder aankleding van deze creatie. De tekst komt uit stickerpad JMA-NA-STIC01 en maakt deze creatie compleet.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met al deze mooie producten.
Superleuk dat jullie weer een bezoekje aan mijn blog hebben gebracht.

Tot snel weer bij een volgende creatie !






 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten