donderdag 9 november 2017

Mumu goes to party


Hallo allemaal,

Vandaag weer eens een verjaardagskaarten op mijn blog. Even omschakelen hoor na al die herfst en kerstkaartjes.
Aangezien ik mijn spullen een beetje qua thema opgeborgen heb mag ik weer zoeken in de algemene spullen. Zo kom ik weer dingen tegen waarvan ik niet meer wist dat ik ze had, zo leuk.

Zondag ben ik gezellig met Robin naar de KreaDoe geweest waar ik de mooie Circle with Leaves mal van Joy (6002/0958) heb gekocht. Deze stond al een tijdje op mijn lijstje en zondag ben ik overstag gegaan. Op deze kaart heeft hij een mooi plekje gekregen bij de digi van Mo Manning die ik gekleurd heb met de ZIG Clean Colors.
De basis is de Shape Art Heart tag van Dutch Doobadoo die ik bekleedt heb met het Secret Garden design papier van Joy.
De leuke bingo kaart heb ik ook op design papier gestempeld met een stempel uit de Clear Bingo Stamp set van Joy. Ook de vlaggenlijn is van Joy evenals de Brache Leaves (6002/0939) tak achter de bloemen. 
De tekst is een stempel van Marianne Design (CS0883). 
Voor de afwerking ben ik in mijn lintjesbak gedoken en heb wat mooie lintjes bij elkaar gezocht. De finishing touch heb ik aangebracht met de NUVO Paerl Drops.

Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren met mijn kaartje en dat ik jullie weer mag begroeten bij mijn volgende kaart !Geen opmerkingen:

Een reactie posten