zaterdag 18 november 2017

Birthday Dance


Hallo allemaal,

Wat leuk dat ik jullie weer mag begroeten op mijn blog !
Dit verjaardagskaartje heb ik gemaakt voor voor mijn jarige schoonvader. Samen met mijn schoonmoeder maken ze geregeld de dansvloer onveilig.

Het Ten Mile design papier van Joy (6011/0524) leent zich naar mijn mening erg goed voor een mannenkaart. Ook de Dutch Shape Art3 leent zich hier goed voor door zijn stoere vorm.
Met de nieuwe randmal van Joy (6002/0986) vond ik ook wel kunnen op een mannenkaart.
Aangezien mijn schoonvader ook een man is die van raderen en motortjes en techniek houdt kon de Gears mal van Joy (6092/0634) niet ontbreken. Ik heb deze doorgeknipt en aan beide kanten langs de leuke digi van Mo Manning uit laten komen. Deze digi heb ik met de Clean Colors gekleurd en de randje ruw gemaakt met een Paper distresser. Voor een extra touch heb ik ook nog wat Embossing Enamel aangebracht. Ik kan inmiddels niet meer zonder, hihi.
Met de tag press van Tim Holtz heb ik de drie buttons gemaakt. De rondje hierin heb ik op kleur gebracht met Distress Oxide inkt en voorzien van een leuke stempel. 
Als laatste vond ik het toch nog leuk om een verjaardagstekst eraan toe te voegen. Deze tekst komt uit de Felicitaties stempelset van Marianne Design (CS0987). Voor een extra "ijzer" look heb ik deze bewerkt met embossingpoeder van NUVO.

Ik hoop jullie weer te hebben geïnspireerd mbt de mannenkaartje en zie jullie graag weer morgen op mijn blog. Dan het reminder kaartje voor de challenge bij Kaartjes Inspiratie Challenges.

Tot morgen !2 opmerkingen: