zondag 1 oktober 2023

Pumpkin

Hallo allemaal,

Op deze warme nazomerdag heb ik een herfstkaartje om met jullie te delen.


De basis voor deze creatie is mijn inmiddels favoriete label mal van Marianne Design (CR1551), in combinatie met het het Autumn design papier uit The Four Seasons serie van P13.


De afbeelding uit het design papier van de kleine tag, is meteen een mooie achtergrond voor de leuke digi van Mo Manning. Deze kleurde ik met de Copic markers.


De berkenbomen in de achtergrond maakt ik met Marianne Design mal LR0772. Deze stanste ik uit kraft papier maar bewerkte ik nog extra met bruine Distress Oxide tinten.
Het spinnenweb van Marianne Design (CR1422) bewerkte ik met een beetje wax, hiermee creƫer je een subtiel glansje zoals bij een echt web.


De cirkelmal met zijn kleine blaadjes (Marianne Design, LR0774) stanste ik uit groen cardstock om zo het groen uit de jurk van de heks terug te laten komen. In plaats van deze mal als eyecatcher op je creatie is deze ook erg geschikt om in de achtergrond te verwerken.
De schattige paddestoeltjes (Marianne Design, CR1603) maken de herfstsfeer compleet. Ook deze heb ik nog extra bewerkt met Distress Oxide inkt, voor net dat extra beetje effect. 

Hopelijk heb ik jullie weer kunnen inspireren met deze creatie.
Bedankt voor het bezoekje en graag tot ziens bij een volgende creatie.

Groetjes !

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten