zondag 13 juni 2021

Light in the ocean

Hallo allemaal,

Van de week eindelijk mijn idee uit kunnen werken wat meteen opplopte toen ik de nieuwe collecte van Art by Marlene zag.


Het idee kwam opploppen toen ik de leuke ricepaper ABM-SFT-RICE16 zag tijdens het intriductie filmpje van de nieuwe Art by Marlene collectie.
Voordat ik aan de slag kon met mijn idee heb ik met Epoxy eerst lampjes gemaakt met Stamperia mould K3PTA486. Aangezien deze minstens 24 uur droogtijd hebben, had ik voldoende tijd om het idee in mijn hoofd concreet te make


De basis van de kaart heb ik gemaakt met wederom Dutch Doobadoo mal 470.713.138. Deze is lekker groot waardoor alles goed tot zijn recht komt. Deze heb ik overgetekend op watercolour papier van Craft Emotions wat ik vervolgens heb voorzien van wat kleur met de Dylusion sprays. Vervolgens heb ik de ricepaper erop geplakt en is de achtergrond minder wit.


Wat zijn ze leuk he deze visjes uit de nieuwe die-cut block van Art by Marlene (ABM-SFT-DC802). Mijn idee om deze achter de epoxy lampjes te zetten was nog leuker dan ik dacht. Het effect vind ik echt supergrappig !
De lampjes heb ik vastgelijmd met Glossy Accents. Deze plakt voldoende en je ziet hem niet, wel goed laten drogen.


Om de lamp van de ricepaper net iets te laten glimmen heb ik deze bewerkt met Texture Paste van Dutch Doobadoo. Deze geeft precies het gewenste resultaat.


Voor de verdere aankleding heb ik nog meer elementen uit de die-cut block gebruikt. De bodem van de zee heb ik voorzien van een laagje Rhinestone, ook van Art by Marlene (RHINEBM01).
Voor nog extra effect heb ik met de witte Stabilo all potlood de lamp uit de ricepaper gehighlight net als de bubbels in de achtergrond. Met het zwarte Stabilo All heb ik hier en daar een schaduwrandje gemaakt.

Al met al een creatie waarin ik weer een heleboel technieken en poducten met elkaar gecombineerd heb.
Ik ben zeer tevreden met dit resultaat.

Bedankt weer voor het bezoekje en graag tot ziens bij de volgende creatie.

Groetjes !




 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten