vrijdag 24 januari 2020

Handyman's birhtday


Hallo allemaal,

Het oefenen met alcohol inkt blijft leuk maar soms toch ook best lastig. Ik heb nog steeds niet helemaal ontdekt hoe je er nu het beste mee kunt werken. Waarschijnlijk ben ik ook een beetje ongeduldig dus ik blijf gewoon uitproberen.


Voor de basis heb ik een mal van Dutch Doobadoo gebruikt, 470.713.184. In dit kaartje heb ik in de achtergrond gewerkt met de alcohol inkt en de Vintage Gesso van Cadence. Daarnaast heb ik nog ribbelkarton en restjes design papier uit de Happy Travel set van Joy crafts gebruikt.


De digi van Lili of the Valley heb ik met de Inktense potloden van Derwent gekleurd. Inmiddels heb ik mij draai er al best aardig mee gevonden. Ik ben er ook nog steeds ontzettend blij mee !
Achter het plaatjes heb ik de tandwielen van Joy crafts (6002/0634) gemaakt. Deze heb ik uit zwart cardstock gestanst en daarna bewerkt met koperkleurig embossingpoeder voor een echte metaallook.


De Crafty Cocktail bingokaartjes (6004/0039) van Joy crafts zijn zo leuk om ergens achter te steken. Met de Litlle Happiness labels stans van Joy crafts (6002/1100) heb ik een setje gemaakt met een bijpassende bedel.
Met de Clear Stamps Buttons (6410/0096) van Joy crafts heb ik gezorgd voor een leuke verjaardswens.

Een kaartje dus met veel verschillende producten. 
Heerlijk om zo alles bij elkaar te zoeken.
Op naar de volgende creatie !

Tot snel !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten