vrijdag 31 januari 2020

Fishy Wishes


Hallo allemaal,

Ik ben nog steeds volop aan het experimenteren met de Alcohol inkt. Vandaag dus weer een creatie om met jullie te delen.


Door te werken met Alcohol inkt merk ik dat ik een hele andere stijl gebruik bij het maken van mijn kaartjes. Kleuren vind ik nog steeds het leukste om te doen dus een kleurwerkje mag zeker niet ontbreken op mijn kaartjes. 
Voor dit kaartje heb ik een digi van Lili of the Valley gebruikt die ik gekleurd heb met de Inktense potloden van Derwent. In het water heb ik een beetje Embossing Enamel van Stampendous gemaakt om een beetje schittering in het water te creƫren.

Voor de achtergrond heb ik met verschillende kleuren blauwe Alcohol inkt en de Metallic Silver gewerkt. Nadat ik tevreden was over het kleurverloop heb ik er met een stempelset van Joy crafts de onderwaterplanten op gestempeld. Voor de visjes heb ik de Mermazing stempelset van My Favorite Things gestempeld. 

Uit groen cardstock heb ik een zeeplantje (Joy crafts, 6002/0654) gestanst. Voor de finishing touch heb ik hier en daar nog een druppel Glossy Accents aangebracht.

Dit was mijn kaartje weer voor vandaag. 
Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren.

Fijne dag vandaag !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten