maandag 31 december 2018

Oudejaarsavond 2018


Hallo allemaal

Om het jaar creatief af te sluiten heb ik vandaag mijn Memorydex nog even in Oudejaarsavond-stijl gemaakt.


De basiskaartjes heb ik gemaakt met het Jilliez memorydex cutting stencil (2018/0201). De middelste laag heb ik gemaakt uit het Jilliez Glitterpapier (2018/2002).
Voor de bovenste laag heb ik WaterArt papier gebruikt. Hierop heb ik een Jilliez Mask Stencil (2018/0005) en structuurpasta reliƫf aan gebracht. Om deze ondergrond een feestelijke uitstraling te geven heb ik er met behulp van de Jilliez Metallic Brushmarker (2018/1011) kleur op aangebracht.


Met de brushmarker heb ik eerst een beetje kleur op mijn glasplaat aangebracht waarna ik deze nat heb gemaakt, vervolgens heb ik de kleur met een stukje plastic op het papier gedept. Voor nog meer effect ben ik ook nog in de weer geweest met de spetterkwast.


De cijfers die bij het Jilliez Memorydex stencil zitten heb ik in goed Jilliez glitterpapier gestanst waardoor het lekker blijft matchen.
De leuke digi van redonkadoodles heb ik gekleurd met de Jilliez Aqua Brushmarkers
De tekst is afkomstig uit de leuke stempelset van CarlijnDesign. Met de Jilliez Metallic Brushmarkers heb ik de letters goud gekleurd.


De kleine teksten uit de stempelset heb ik achter elkaar gestempeld waardoor ik er een bijpassend design papier mee heb gemaakt.
De leuke vuurpijlen van Marianne Design (LR0503) passen natuurlijk perfect bij dit thema.
Natuurlijk mag een doodle randje met de Jilliez Artliners om beide kaartjes niet ontbreken.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en graag tot volgend jaar !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten