zondag 20 augustus 2017

Shopping on ice



Goedemiddag allemaal,

Vanmorgen nog lekker aan de knutsel geweest. Ik had niet echt een duidelijk beeld van wat ik ging maken behalve het papier wat ik perfect bij deze vind passen. Het was dus even puzzelen voor ik uiteindelijk tevreden was.

De basis is de Shape Art Flag van DDBD. Deze heb ik aangekleedt met het Happy Holidays design paper van Joy. De digi van Lilly of the Valley heb ik met de ZIG Clean COlors gekleurd. Voor de bontjes heb ik de Wink of Stella brushpen gebruikt dus die staan lekker in de glitter. De Embossing Enamel van Stampendous maakt het geheel af.
Ik heb lang zitten twijfelen over het wel of niet aanschaffen van de sneeuwvlokken randmal van Joy (6002/2021) maar ben blij dat ik hem heb aangeschaft. Op deze kaart heb ik heb bewerkt met Embossing poeder van NUVO waardoor deze ook lekker glittert. 
Toen kwam voor mij het lastigste puntje van deze kaart want ik wist niet goed hoe verder. Uiteindelijk heb ik gekozen voor twee bomen, LR0378 (Marianne Design) met de mooi lantaarn van Joy ervoor (6002/0795).
De dame heeft goed geshopt dus de leuke kanootje van Joy (6002/0350) passen perfect bij dit tafereel.
Ook deze keer ben ik weer in mijn lintjesbak gedoken voor bijpassende lintjes en een leuk belletje.
Voor de finishing touch natuurlijk weer gebruik gemaakt van de NUVO Paerl Drops, hier heb ik ook "kerstballetjes" mee gemaakt in de bomen.

Met deze kaart wil ik meedoen aan de challenge bij:
http://creativesketchygirls.blogspot.nl/2017/08/challenge-15_20.html

Fijne zondag nog en tot de volgende kaart !


3 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ach wat een lief afdrukje en zo mooi ingekleurd Lilian. Een hele mooie winterse kaart met een warme uitstraling.
Lieve groetjes Miranda

Renate zei

Ohw, kijk dan toch wat een leukerd!!!
De bomen, de Cadeautjes, de sneeuwvlokken, en zelfs de strik van bijeen geraapte lintjes staan fantastisch op deze winterse creatie.

-xies- Renate.

Nancy Soetaert zei

heel mooie kaart!
Fijn dat je meedeed met onze challenge lint, kant, touw of parels!
Groetjes
Nancy DT CSG

Een reactie posten